Drift Carancho EN-A+ “L” 93 - 116 kg Mandarin v top stavu 43.000,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 23.6.2024 21:59 Typ: Nabízím Kategorie: Padáky Od: Marek Kováč Město: Brno

Prodám křídlo ideální pro absolventy kurzu, ale i zkušené piloty, kteří chtějí živé, ale bezpečné křídlo, které slušně letí. Křídlo se hodí na létání kolem kopce, ale pilot ho může jít i vyvětrat na přelet.
Loučím se s dvě sezóny lítaným křídlem Carancho EN-A+ velikosti L a ve výrazné barevné kombinaci Mandarin. Křídlo je v top stavu. Jako jedinný majitel jsem s křídlem nalétal ~ 30 hodin. Křídlo má čerstvou technickou z 16. 6. 2024 a platnou do 16. 6. 2026. Byla naměřena skvělá porosita (vrchní potah -náběžka-střed: 350s+ ucho: 350s+ vzadu: 290s). Detailní výsledky technické pošlu vážnému zájemci elektronicky. Křídlo se nepotkalo s větvemi, pískem, vodou, sněhem ani se SIV zacházením. Od technické prohlídky už není létáno. Všechny jeho lety jsou zdokumetovány na https://www.xcontest.org/world/en/pilots/detail:MechianCZ#tab=stats@st=overall
Důvodem prodeje je posun k vyššímu křídlu od stejného výrobce. Kluci z Driftu dělají prostě skvělá křídla. Společnost Drift se sice sloučila se SKY, ale křídla žijí dál pod novými jmény a s garantovaným servisem dříve vyrobených křídel. Servis se nachází v Rájci Jestřebí.
Jsem přesvědčen, že jde o křídlo, které nejde přehlédnout, další taková už nebudou a naprosto jistě bude dělat ještě dlouho radost.

videa: https://youtu.be/EAM2S9d2NNg
https://youtu.be/Zd9POgBimRM
Součástí prodeje: Křídlo Carancho, kompresní vak, servisní kit, dokumenty
Výrobce: Drift
Servis: https://driftgliders.com/contact
úroveň pilota: začátečník - pokročilý
Velikost: L ( 93 - 116 kg vzletová hmotnost)
Technické podrobnosti: https://driftgliders.com/paragliders/carancho#specification
Doručení: osobní odběr v Brně a nebo v blízkém okolí i s vyzkoušením křídla, pošlu i doručovací službou po vzájemné dohodě.
Kontakt: Whatsapp: +420 608 87 17 94

Odpovědět na inzerát
Vaše jméno:
Váš email:
Zpráva: